Etusivu > Tietohallinto > Katsaus ensimmäiseen tilikauteen ja zoomaus tulevaan

Katsaus ensimmäiseen tilikauteen ja zoomaus tulevaan

Ensimmäinen tilikausi paketissa

Arctica Coaching & Consulting Oy on toiminut nyt reilun vuoden ja ensimmäinen tilikausi on takana. Ensimmäinen tilinpäätös on saatu valmiiksi ja ”kuoleman laaksosta” ollaan hiljalleen päästy ihmisten ilmoille.

Tietosuojakartoitukset sekä niihin liittyvät jatkokonsultoinnit ja koulutukset ovat työllistäneet todella hyvin käytännössä koko alkuvuoden 2018 aina tähän päivään saakka – ja vielä tästä eteenkin päin. Yhteistyö Indatan ja Ahertavan kanssa on ollut hedelmällistä ja tietosuojatyön kautta olen päässyt tutustumaan lukuisiin Lapin ja Oulun alueen asiakkaisiin. Olemme tehneet tietosuojakartoituksia kymmenille yrityksille, esitelleet niitä yli kahdellesadalle yritykselle ja lisäksi olen auttanut lukuisia yrityksiä luomaan tietosuojadokumentaatiota. Tietosuojaan liittyviä koulutuksiakin olen saanut tuottaa mm. Lapin yrittäjille sekä monille muillekin tahoille. Palaute tuottamastamme tietosuojaguru -palvelusta sekä siihen liittyvistä muista palveluista ja koulutuksista on ollut 100%:sti positiivista.

Toinen tilikausi

1-vuostissyntymäpäivien kunniaksi Arctica Coaching & Consulting Oy on uudistanut graafista ilmettään. Teemat ja väritykset ovat pysyneet entisillä linjoillaan, mutta muuten ilmettä on hiukan kohennettu, mm. logoa uudistamalla.

Syksyllä 2018 kehitämme edelleen tietosuoja.guru -konseptiamme. Asiakkaamme ovat kyselleet erilaisia palveluja liittyen mm. tietotilinpäätökseen, vuosikatselmointeihin jne. Näiden osalta pyrimme luonnollisesti täyttämään asiakkaidemme toiveet. Koulutuksia on kyselty ja niitäkin on tulossa aina tarpeen mukaan. Lisäksi tulemme tuottamaan myös tietosuojavastaava -palvelua asiakkaillemme.

Yhteistyötä eri tahojen kanssa pyrimme jatkossakin kehittämään kaikilla osa-alueilla WIN-WIN-WIN -periaatteen mukaisesti, eli siten, että palvelun tuottamisesta on jokaiselle hyötyä – niin asiakkaalle, kumppanille kuin meillekin.

Kaiken kaikkiaan ACC:n tulevaisuus näyttää valoisalta ja mikä parasta, saan itse tehdä juuri sitä mitä tahdon ja juuri niiden tahojen kanssa, joiden kanssa työskentely on antoisaa.

Toivotan mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille mahtaville asiakkaillemme sekä hyville yhteistyökumppaneillemme!

error

Piditkö blogikirjoituksesta? Kerro muillekin!

%d bloggaajaa tykkää tästä: