Etusivu > Tietoa minusta

Tietoa minusta

Arctica Consulting
Pasi Lantto

Kuka minä olen?

Olen perheellinen kolmen lapsen isä ja yrittäjä. Yrittäjä olen jo toisessa polvessa ja pienyrittäjän arkea olen seurannut läheltä varsin pitkään.

Olen toiminut tietotekniikan ja tietohallinnon parissa noin vuodesta 1995. 2000-luvun taitteessa työskentelin erilaisissa tietotekniikan asiantuntija- ja projektitehtävissä IT-palvelutuottajan leivissä useilla eri asiakkuuksilla. Vuonna 2004 siirryin julkiselle sektorille, jossa työskentelin turvallisuusviranomaisten tietohallinnossa asiantuntija- ja projektitehtävissä. Olin käynnistämässä valtakunnallista IT-palvelua teknisenä asiantuntijana sekä rakentamassa palveluihin liittyviä prosesseja, järjestelmiä ja organisaatiota.

Vuodesta 2008 eteenpäin olen toiminut valtiolla asiakaspalveluun sekä tietohallintoon ja tiedonhallintaan liittyvissä johtamistehtävissä. Olen johtanut isojakin hankkeita, kehittänyt prosesseja ja toimintatapoja sekä toiminut yksikönjohtajana suuressa valtakunnallisessa yksikössä

Toiminnan tavoite?

Tavoitteenani on auttaa sinua tiedonhallinnan suunnittelussa, hyödyntämisessä sekä tietosuoja-asioissa. Lisäksi tavoitteenani on saada tietotekniikkasi tuottamaan sähköistämällä palveluja ja prosesseja siten, että voit itse keskittyä varsinaiseen leipätyöhösi sekä niin, että kustannukset alenevat ja palvelut nopeutuvat. Nämä yhdessä tuottavat sinulle mahdollisuuden parantaa toimintasi tuottavuutta niin taloudellisesti kuin toiminnallisestikin.

Miksi keskityn pienyrittäjiin?

Tunnen pienyrittäjän arjen ja ymmärrän tuskaa ja turhautumista erityisesti tietotekniikan kohdalla.

Tällä hetkellä pienyrittäjät ovat tietoteknisissä asioissa käytännössä yksin. Kukaan ei kerro, kuinka asiat oikeasti kannattaisi tehdä. Tarjotaan kalliita ratkaisuja, joiden kustannus-hyöty suhde ei ole pienyrittäjän näkökulmasta järkevä. Haluan auttaa sinua miettimään itse, mitä sinun kannattaa tehdä, miksi ja erityisesti miten.

Omien kokemusteni avulla haluan auttaa sinua saamaan oman yrityksesi tiedonhallinnan ympäristön sellaiseen kuntoon, että sinä hyödyt siitä niin henkisesti kuin taloudellisestikin. Voit myös ottaa minuun yhteyttä, niin katsotaan yhdessä millaisilla ratkaisuilla voisimme kehittää sinun liiketoimintaasi.

Siirry etusivulle

Vastaa

+